Over onze Zorg-Aupairs

Wie zijn onze Zorg-Aupairs?

Onze Zorg-Aupairs komen uit omringende EU-landen. De keuze voor EU-landen is omdat zorg door een inwonende Zorg-Aupair in veel van deze landen al lang is geïntegreerd in de reguliere zorgverlening. Nederland loopt hierin nog wat achter, waardoor Nederlandse zorgmedewerkers deze vorm van zorgverlening minder vaak kiezen. De Zorg-Aupairs willen graag in Nederland werken vanwege de toenemende vraag en het hogere minimumloon. Ze hebben vaak al ervaring in landen als Nederland, Duitsland en Engeland.

 

Vrije tijd van de Zorg-Aupairs

De Zorg-Aupair heeft volgens het arbeidscontract vrij als de zorgvrager geen zorg of toezicht nodig heeft en dient verder een goede nachtrust te hebben. Indien er meermaals nachtzorg vereist is, zoeken we naar een passende oplossing. De invulling van de werktijd wordt in overleg met alle betrokken partijen besproken. Soms is de Zorg-Aupair meerdere dagen wat langer vrij; ook hierover worden duidelijke afspraken gemaakt.

 

Tarieven voor inwonende Zorg-Aupair

Als u of uw naaste in aanmerking komt om op een wachtlijst geplaatst te worden voor een verzorgingstehuis, wordt deze zorg volledig vergoed. Indien u al een WLZ-indicatie had, betaalde u reeds een eigen bijdrage aan het CAK. Er komen geen extra kosten bij voor de inwonende Zorg-Aupair. De enige kosten die u heeft, zijn voor kost en inwoning.

 

Zorg-Aupair tarieven

De tarieven die wij hanteren vanaf 01-01-2023 zijn: €6000,00 per maand, inclusief wijkverpleging en coördinatie van zorg. Amara Zorg neemt de verantwoordelijkheid voor het betalen van feestdagentoeslagen en het vervoer naar Nederland. Dit alles is inbegrepen in het vaste maandtarief.

Meld u aan bij ons voor Zorg-Aupairs

Wilt u zich bij ons aanmelden? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen dan contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Woonplaats/regio*

Wat onze cliënten zeggen over ons