Wat doen wij?

U kunt veel zelf, maar voor sommige handelingen heeft u toch echt een verpleegkundige nodig, iemand die meteen een oogje in het zeil houdt of alles nog wel goed met u gaat.

Amara-Zorg-Verpleging-V2

Verpleging

Bij sommige handelingen heeft u een verpleegkundige nodig die deze kan uitvoeren. Deze kan dan ook direct de zorg bij u evalueren en kijken of er iets veranderd is in uw zorgvraag.

Persoonlijke-verzorging-icoon-Amara-Zorg

Persoonlijke verzorging

Als schijnbaar normale zaken als douchen, aankleden en uw haar verzorgen u teveel energie kosten of niet meer lukken, staan we u graag bij. Met aandacht en zorg, zodat u er altijd naar uw wens uit ziet!

Hand-hart-icoon-Amara-Zorg

Begeleiding

Als u moeite heeft om zelf de deur uit te gaan, bijvoorbeeld omdat autorijden niet meer lukt, gaan we met u mee naar uw afspraken. Ook een gezellige wandeling maken wij graag met u.

Zorg-Aupairs-zorg-icoon-V2-Amara-Zorg-100x100

Zorg-Aupairs

Als u heel intensieve zorg nodig heeft, staan we u 24 uur per dag bij. Zo kunt u gewoon in uw eigen vertrouwde omgeving blijven, terwijl u wel alle zorg krijgt die u nodig heeft.

Palliatieve-en-terminale-zorg-icoon-Amara-Zorg

Palliatieve en terminale zorg

Tegen het einde van een leven is liefdevolle verzorging extra belangrijk. Aandacht voor uw levensverhaal en de zorg die u nodig heeft: we staan u en uw dierbaren bij in deze tijd.

PGB-indicatie-icoon-Amara-Zorg

PGB indicatie

PGB is het budget dat u kunt krijgen om uw zorg te betalen. U vraagt de PGB aan bij uw zorgverzekeraar. De regels voor het PGB in de Zorgverzekeringswet kunnen verschillen per zorgverzekeraar. Daarom helpen we u graag met een duidelijke PGB-indicatie, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Meld u aan bij ons

Wilt u zich bij ons aanmelden? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen dan contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Woonplaats/regio*

Wat onze cliënten zeggen over ons