Over ons

Het leven is grillig en kan gepaard gaan met ziekte en lijden. Dit kunnen wij niet verhelpen of voorkomen. Wél kunnen wij naast u staan tijdens deze momenten en ervoor zorgen dat u zorg krijgt op zeer persoonlijke wijze. U staat er niet alleen voor.

Bij Amara Zorg staan onze cliënten en hun wensen centraal. Dat kopje koffie samen, een praatje en aandacht is vaak nog vele malen belangrijker dan de zorgactiviteiten zelf. We nemen echt de tijd om naar u te luisteren, dus we gaan niet onnodig haasten met de dingen die nu eenmaal moeten gebeuren. Onze mensen zetten met alle liefde een extra tandje bij om u die persoonlijke aandacht te geven.

Onze teams:

Amara Zorg heeft er bewust voor gekozen om de teams met zorgmedewerkers klein te houden. Wij hebben drie teams verdeeld over Almere en ‘t Gooi. Hierdoor ziet u als cliënt niet te veel verschillende gezichten bij u thuis.

Het is voor ons belangrijk dat u een klik heeft met uw zorgmedewerker en dat wij onze zorg zo goed mogelijk op uw leven afstemmen. Misschien was u nooit gewend om voor 10.00 uur op te staan? Wij houden graag rekening met uw wensen en gewoonten.

Meld u aan bij ons

Wilt u zich bij ons aanmelden? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen dan contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat onze cliënten zeggen over ons