Hoe werkt het?

Uw Zorg-Aupair komt bij u in huis wonen voor een periode van ongeveer drie maanden. Hij of zij assisteert u met het huishouden, koken, verpleegkundige taken en persoonlijke verzorging. U wordt zo veel mogelijk bij de dagelijkse activiteiten betrokken. Uit onze ervaring blijkt dat cliënten vaak een sterke band opbouwen met hun inwonende Zorg-Aupair, wat gevoelens van eenzaamheid kan verminderen.

 

Uw Zorg-Aupair is in overleg beschikbaar om samen met u te eten en u te assisteren met uw zorgbehoeften. Buiten deze afgesproken tijden is de Zorg-Aupair vrij.

 

Waarom kiezen voor een inwonende Zorg-Aupair?

Vaak komen mensen die meer zorg nodig hebben op een wachtlijst voor een verpleeghuis te staan. Met onze inwonende Zorg-Aupair blijft u in uw eigen vertrouwde woning en ontvangt u snel de benodigde zorg. We nemen ook de zorgvraag uit handen van uw naasten, zodat u zich kunt richten op quality time samen.

 

Daarnaast onderscheiden we ons van grote bemiddelingsbureaus door het aanbieden van een compleet zorgpakket. Hierin zijn ook verpleegtechnische handelingen opgenomen, zoals wondzorg en injecties. Zo hoeft u niet apart wijkverpleging te regelen.

 

Geen verborgen kosten

In tegenstelling tot veel bemiddelingsbureaus rekenen wij geen extra kosten voor zaken als feestdagtoeslagen of reiskosten naar Nederland. We hanteren één all-in tarief, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Onze troeven:

  • Een totaalpakket aan zorg
  • Geen verborgen of onverwachte kosten

 

Kom ik in aanmerking?

Als u of uw naaste continue toezicht nodig heeft, valt dit onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ). In de meeste gevallen heeft u al een WLZ-indicatie via het CIZ. Als dit niet het geval is, helpen onze wijkverpleegkundigen u bij het aanvragen hiervan. Bovendien kunnen bepaalde verzekeringen alle kosten dekken, ook bij palliatieve of terminale zorg. Het regelwerk is vaak ingewikkeld, maar onze wijkverpleegkundigen nemen dit graag van u over.

Meld u aan bij ons voor Zorg-Aupairs

Wilt u zich bij ons aanmelden? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen dan contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Woonplaats/regio*

Wat onze cliënten zeggen over ons