085 080 5009 Neem contact op

Altijd een klik

Wij vinden het belangrijk dat er niet steeds een ander gezicht bij u over de vloer komt. Onze cliënten moeten een klik hebben met hun verzorgenden, zodat ze oprecht blij zijn als de deurbel gaat. U heeft niet alles en iedereen voor het kiezen, maar als er geen klik is, bedenken we samen een oplossing.

“Er is een leuke mix aan medewerkers, in alle leeftijden, maar ook leerlingen.”

Klein team

Het is niet fijn als er de hele dag door verschillende gezichten komen om te ondersteunen. Zeker voor cliënten met (beginnende) dementie kan dit heel verwarrend zijn. Wij begrijpen ook dat u liever niet steeds door verschillende mensen gedoucht wil worden. Daarom houden wij de teams klein.

Ik wilde hulp zo lang mogelijk uitstellen, leek me niks al die mensen over de vloer. Maar nu het echt nodig is, vind ik het eigenlijk ook wel gezellig om elke dag even iemand te zien.”

Afgestemd op uw leven

Misschien bent u gewend om niet voor 8.30 uur op te staan. Waarom zou u nu dan ineens om 7.00 uur uit bed moeten? We bekijken samen hoe we onze zorg het beste aanpassen aan uw leven. Of dat nu gaat om tijden, speciale dieetwensen of andere gewoonten: geef het aan, wij houden er graag rekening mee.

“Ze zijn zorgzaam en lief en er is altijd tijd voor een praatje.”

 

Ons stappenplan om uw gewenste zorg te starten

Stap 1
Het eerste contact zal zijn wanneer u ons belt, mailt of een berichtje stuurt via ons contactformulier. In dit eerste contact kunt u aangeven wat uw hulpvraag is en natuurlijk wat uw verdere vragen zijn aan ons.

Stap 2
Onze wijkverpleegkundige komt bij u langs voor een intakegesprek. We bekijken dan samen met u welke zorg u nodig heeft.

Stap 3
U krijgt een eerst verantwoordelijke verzorgende toegewezen die als eerste aanspreekpunt fungeert. Hierbij staat voorop dat met deze eerst verantwoordelijke verzorgende een klik is.

Neem contact op