06 12 929 929 Neem contact op

Uw verzorgende komt bij u in huis wonen voor een periode van ongeveer 3 maanden. Hij of zij helpt u met alles wat er nodig is: huishouden, koken, verpleging en verzorging.

Uw verzorgende zal u zoveel mogelijk betrekken bij alles zodat u ook dingen samen doet. Onze ervaring is dat onze cliënten echt een band opbouwen met hun verzorgende. Als er sprake is van eenzaamheid kan dit sterk verminderen.

De verzorgende eet gezellig samen met u mee. Hij of zij heeft twee vrije uren per dag, de rest van de tijd is voor u.

U of uw naaste kan deze zorg krijgen met een indicatie voor een verpleeghuis. Onze 24 uurszorg is een mooi alternatief met veel persoonlijke aandacht.

Heeft u een indicatie via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of denkt u recht te hebben op 24-uurs zorg in nabijheid? En is 24-uurs zorg een oplossing in uw situatie? Neem dan contact met ons op zodat wij een vrijblijvende intake met u kunnen plannen en samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Ons stappenplan om uw gewenste zorg te starten

Stap 1
Het eerste contact zal zijn wanneer u ons belt, mailt of een berichtje stuurt via ons contactformulier. In dit eerste contact kunt u aangeven wat uw hulpvraag is en natuurlijk wat uw verdere vragen zijn aan ons.

Stap 2
Onze wijkverpleegkundige komt bij u langs voor een intakegesprek. We bekijken dan samen met u welke zorg u nodig heeft.

Stap 3
U krijgt een eerst verantwoordelijke verzorgende toegewezen die als eerste aanspreekpunt fungeert. Hierbij staat voorop dat met deze eerst verantwoordelijke verzorgende een klik is.

Neem contact op